Marketing rešitve na ključ.

Iščete pomoč pri vaših marketing nalogah?

VARGAL je podjetje, ki se ukvarja s svetovanjem v marketingu, pripravo marketing vsebin ter nudi tudi poslovno svetovanje ter pripravo pogodb. Ekipa Maja&Roman poskrbita za vse osnovne potrebe vašega podjetja na področju svetovanja v marketingu in prodaji ter pri pripravi pravnih vsebin. Sodelujemo tudi z izkušenim podjetjem za davčno svetovanje in računovodske storitve PERSPEKTIVA, ki poskrbi za vaše finančne korake. Naj se vaša pot z nami prične sproščeno – vabljeni, da z nami popijete kavo!

Svetovanje v marketingu

Priprava marketing načrtov in strategij

Osnovno ali napredno svetovanje, pomoč pri realizaciji marketing nalog, analiza trga, prevzem marketinga v naše roke.

Grafično oblikovanje

CGP, tiskovine, digitalne vsebine

Za vas lahko pripravimo vse potrebne grafične elemente, ki jih podjetje potrebuje.

Digitalne vsebine

Svetovanje, izvedba in urejanje

Za vas postavimo ali zgolj uredimo spletno stran, Google my businees stran in strani namenjene socialnim omrežjem.

S strokovnim svetovanjem prihranite čas in denar

V zadnjih petih letih delovanja smo s svojim strokovnim znanjem pomagali številnim klientom. Z nekateri smo skupaj od njihovega začetka in skrbimo za njihov celoten spekter marketinških aktivnosti – za njih smo uredili spletno stran, vodimo njihova socialna omrežja, pripravljamo njihove tiskovine ter tedensko komuniciramo preko e-novic z njihovimi strankami. Zopet drugi so nam zaupali stilsko preobrazbo in naredili ali zgolj posodobili svoj CGP. Za Kmetijsko ministrstvo in Sindikat kmetov Slovenije smo vodili niz okroglih miz, pripravljali njihove vsebine in komunicirali v njihovem imenu z novinarji.

Izbor naših referenc je bogat, zato ste lahko prepričani, da bomo znali prisluhniti vašim potrebam in jih nato smiselno pretvorili v vašo marketinško zgodbo.

Pričnite svojo pot z nami. Stopite v stik!

Ste pripravljeni na naslednji korak?

Obnrite se na nas in z veseljem bomo prisluhnili vašim željam. Vaš marketing bomo prilagodili vam in vašim potrebam ter vašemu budžetu. Skupaj bomo določili prioritete in vas usmerili v naslednje korake.