Naše storitve

VARGAL je podjetje, ki se ukvarja s svetovanjem v marketingu, pripravo marketing vsebin ter nudi tudi poslovno svetovanje ter pripravo pogodb. Ekipa Maja&Roman poskrbita za vse osnovne potrebe vašega podjetja na področju svetovanja v marketingu in prodaji ter pripravi pravnih vsebin. Sodelujemo tudi z izkušenim podjetjem za davčno svetovanje in računovodske storitve PERSPEKTIVA, ki poskrbi za vaše finančne korake.

Mlado, inovativno podjetje, ki nudi marketinško svetovanje in izvedbo na vseh področjih marketinga: CGP, priprave tiskovin, urejanja spletnih strani, obvladovanja socialnih omrežij.

SVETOVANJE V MARKETINGU (osnovno svetovanje, pomoč pri realizaciji, prevzem marketinga)

PRIPRAVA MARKETING NAČRTOV in STRATEGIJ

GRAFIČNO OBLIKOVANJE (CGP, tiskovine, digitalne vsebine)

SVETOVANJE, IZVEDBA in UREJANJE spletnih strani in socialnih omrežij ter SVETOVANJE pri oblikovanju in pisanju prodajnih tekstov, člankov, PR vsebin

ANALIZA TRGA

ORGANIZACIJA in vodenje DOGODKOV

Vaš

marketing

servis

Za vas smo tukaj, ko nas potrebujete. Redni naročniki uživajo v prednostih našega poznavanja njihove blagovne znamke, kar olajša načrtovanje in izvedbo marketing aktivnosti.

Prilagojeni

vam

Za svoje stranke vedno poiščemo najboljšo rešitev. Vaše marketing aktivnosti prilagodimo vašemu budgetu, vašemu ciljnemu trgu ter vaši idealni stranki. Vaša zgodba je naša prioriteta.

Gradimo odnose z vašimi kupci.

Ustvarjamo zgodbe.