MARKETING – 100% BREZPLAČNO – 100% ZADOVOLJSTVO

MARKETING – 100% BREZPLAČNO – 100% ZADOVOLJSTVO post thumbnail image

Ali – kako uskladiti svoje delo z marketingom?

Življenje se vrti vsak dan hitreje in v življenju malega podjetnika se mnogokrat zadeve odvijajo s svetlobno hitrostjo. Konkurenčni boj na trgu je hud, zato ne preseneti dejstvo, da se mala podjetja osredotočajo na izvedbo svojega primarnega dela in področja, hkrati pa jim ob pomanjkanju časovnih in/ali človeških resursov peša njihova predstavitev in rast v očeh kupcev.

Pomanjkanje predstavitvenih materialov, občasen ali neobstoječ spletni marketing, neurejeni osnovni CGP materiali … vam zveni znano? Kdaj ste nazadnje posodobili svojo spletno stran? Nagovorili kupce preko družbenih omrežij? Jim poslali informativni, predstavitveni ali zahvalni e-mail? Imate urejene e-novice? Je vizitkam ali predstavitveni brošuri že potekel rok uporabe? Ste na novoletno obdarovanje pomislili šele v novembru ali decembru – je vaše promocijsko darilo povedalo vašo zgodbo? Bi želeli, da se z zgoraj navedenimi ukvarja nekdo drug, vi pa se držite tega kar vam je v veselje in vam prinaša dobiček?

V kolikor ste na katero od zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno ali pa vam je postalo nelagodno – berite dalje, kajti imamo pripravljeno rešitev za vas.

Ste kdaj pomislili, da bi v svojo ekipo spustili zunanjega sodelavca? Nekoga, ki ima dolgoletne izkušnje z marketingom in prodajo in vam lahko odnese ta »nadležni« del posla, ki vam pije energijo in čas. Nekoga, ki bi na vaš posel pogledal s svežim pogledom, neobremenjen z vašimi skrbmi in prinesel nov zagon v vaše podjetje? V kolikor ste odgovorili pritrdilno nam pišite ali nas pokličite. Prvi sestanek in prvi mesec sodelovanja vam podarimo. Ja, prav ste prebrali – podarimo! Naše sodelovanje je za vas v testnem obdobju MESECA dni popolnoma BREZPLAČNO. Se sprašujete zakaj?

Odgovor je preprost. V svoje STORITVE smo 100% prepričani, kakor smo tudi prepričani v vaše 100% ZADOVOLJSTVO, zato vam mesec dni našega dela in idej z lahkim srcem podarimo 😊

Po pretečenem mesecu dni pa se bomo skupaj usedli in izbrali za VAS prilagojen PAKET naših storitev, ki bo garancija VAŠEGA ZADOVOLJSTVA.

Ste za akcijo? Mi smo vedno! 😊

Pišite nam: maja@vargal.si

Pokličite nas: 031 718 808

Povezani prispevki