Zunanji marketing – nov pristop v najemu poslovnih storitev

Zunanji marketing – nov pristop v najemu poslovnih storitev post thumbnail image

Zunanji marketing – nov pristop v najemu poslovnih storitev

Naše poslanstvo je postati prepoznavno podjetje, ki se ponaša kot učinkoviti zunanji sodelavec. Sodelavec, ki živi in diha z vami. Dodatna roka takrat, ko jo potrebujete. Zanesljivi partner na dolgih progah, pa vendar pogodbeni partner. Sodelovanje z nami pomeni širitev modelov delovanja, vendar brez potrebne širitve notranjega kadra.

Prednost sodelovanja z nami je v tem, da naše storitve najamete takrat, ko jih potrebujete oziroma nas najamete za del storitev, ki jih sami morda ne uspete pokrivati.

Pa preglejmo nekatere izmed naših usmeritev delovanja …

Ni visokega proračuna?

To nam ne predstavlja ovir, specializirani smo za t.i. »low-budget« marketing, ki maksimira učinkovitost razpoložljivih sredstev.

 

Novim naročnikom prvo svetovalno uro podarimo, zato je vaš prvi sestanek z nami brez obveznosti in neobvezujoč. Naše poslanstvo je z vami priti skupaj do cilja, ki je zadovoljiv tako za vas kot tudi za nas.

Sodelovanje

V kolikor se odločite za naše storitve ste lahko brez skrbi, da bi morali sami vlagati dodatno delo v dogovorjeni koncept. Za vas smo lahko popolni servis od začetka do konca naročene storitve. Da si lažje predstavljate kako to deluje naj vam na kratko predstavimo enega izmed primerov.

Naročnik želi pripraviti prodajno akcijo, ki bi jo podprl z marketing materiali (članek za revijo, tiskani oglas, web banner in darilo ob nakupu). Nam preda želje in osnovno usmeritev za oblikovanje oglasa, članka, vrednost končnega promocijskega darila – začrta vrednost celotne akcije. Na nas je potem priprava članka, oglasa, predloga darila, dogovor s ponudnikom darila in tiskarjem (cenovno pogajanje, grafična priprava, izvedba), uredimo cenovno najugodnejše oglaševanje v želeni specializirani tiskovini (poiščemo, potrdimo in na rok dostavimo materiale potrebne za objavo). Na vas je samo še, da potrdite in odobrite.

 

Več o obsegu in posameznih storitvah pa v naslednjem prispevku.

 

Smo vzbudili vaš interes? Pokličite nas in z veseljem vam bomo postregli z več informacijami.

Srečno!

Povezani prispevki

Kako dalje?Kako dalje?

Pri svojem delu nenehno srečujem enkratna podjetja, izredno sposobne posameznike in odlične produkte. Posamezniki so izredno osredotočeni, delavni in učinkoviti. Svoj produkt ali storitev predstavijo tako zavzeto in prepričljivo, da